Informatie

Het ‘tennisjaar’ bestaat uit twee seizoenen, het zomerseizoen en het winterseizoen. Het zomerseizoen bestaat door de lange onderbreking van de zomervakantie uit 16 weken en het winterseizoenen bestaat uit 18 lesweken. Voor de start van ieder seizoen wordt er een nieuwe indeling gemaakt, zodat alle groepen zo goed mogelijk kunnen worden ingedeeld op leeftijd en niveau.


Zomerseizoen:


Het zomerseizoen loopt van april tot aan oktober. Zoals net al genoemd bestaat deze uit 16 trainingen, onderbroken door een aantal vakantieweken. Na deze 16 lesweken is er uitloop voor inhaaltrainingen en/of extra trainingen. In het zomerseizoen hanteren we bij slecht weer de 50/50 regel met een max van twee. Dit houdt in dat in het slechtste geval alleen de 1e en 3e regenles niet worden ingehaald.


Winterseizoen:


Het winterseizoen bestaat dus uit 18 lesweken en loopt van oktober tot april. Ook nu onderbroken door een aantal vakantieweken en met uitloop voor inhaal en/of extra trainingen. In de winter zijn alle 18 lessen gegarandeerd, dit betekent dat alle lessen die door slecht weer uitvallen worden ingehaald.Via de volgende links vindt u een mooi overzicht van het Lesrooster en de Prijzen voor komend zomerseizoen.

 


BELANGRIJK!


Om lessen te kunnen volgen is een lidmaatschap van de desbetreffende vereniging verplicht. U kunt zich hiervoor aanmelden via www.tvilpendam.nl , www.tcmonnickendam.nl en www.tcmarken.dds.nl

E-mailen
Instagram