Tennisvereniging Ilpendam

Op 15 december 1977 is TV. Ilpendam opgericht aan de rand van het mooie dorpje Ilpendam onder de rook van Amsterdam. Bij de oprichting had de club ongeveer 100 leden en werd er gespeeld op 3 gravelbanen.

In de loop van de jaren groeide het ledenaantal en werd er zelfs jaarlijks een open toernooi georganiseerd: ‘het Cees Kramer toernooi’.

In 2005 werden er drie allweather Tennisforce banen aangelegd en vanaf dat moment kon er het hele jaar door getennist en getraind worden en wordt er ook in zowel het voorjaar als in het najaar competitie gespeeld door jong en oud.

Inmiddels telt TV.Ilpendam ongeveer 90 jeugdleden(!!!) en 160 seniorleden. In de zomer van 2022 worden de 3 banen vervangen door smashcourt, zodat we nog meer continuïteit kunnen bieden in de winter.

Al met al een knusse en gezellige vereniging waar iedereen nog steeds klaar staat voor de club zodat we nog jaren met veel plezier door kunnen tennissen.Tennisclub Monnickendam


Tennis Club Monnickendam (TCM) is gevestigd op het Sportpark Markgouw aan de Cornelis Dirckszoonlaan 346 te Monnickendam. De vereniging heeft ruim 500 leden die de beschikking hebben over 10 tennisbanen. 4 Smashcourt, 3 Tennisforce banen en 3 gravelbanen.

Leden van TCM kunnen voor de contributie die zij betalen het gehele jaar spelen. Dit kan in de zomer op 10 banen en in de winterperiode (oktober tot en met maart) op 7 buitenbanen met een Tennisforce of Smashcourt ondergrond.
Daarnaast kan er ook worden ingeschreven voor Tennisles bij Tennisschool Tom Jepkes.
TCM is vanaf de oprichting in 1970 een gezonde en bloeiende vereniging met enthousiaste en actieve bestuurs- en commissieleden die er voor zorgen dat jong en oud, recreatieve spelers en competitiespelers zich in de club thuis voelen.
TCM heeft met het Gouwzeetoernooi (ieder jaar eind juni) één van de gezelligste open toernooien in de regio.

Tennisclub Marken


De tennisclub Marken is een gezellige vereniging met zo'n 250 leden.
Het complex bestaat uit 3 kunstgras tennisbanen, een minitennisbaan, een oefenmuur en een heel gezellig clubhuis "Het Slakkenhuis" .
Indien het weer het toelaat, kan er gedurende het hele jaar getennist worden.
In het zomerseizoen worden er diverse toernooien georganiseerd voor zowel de jeugd als voor de senioren. Tijdens de toernooien staat vooral de gezelligheid centraal, die wordt gewaarborgd door middel van barbecues, visbakken en ga zo maar door.
T.C. Marken is met in totaal negen competitieteams goed vertegenwoordigd op de zaterdag en de zondag. Behaalde resultaten van voorgaande jaren en huidige standen kunnen bekeken worden op deze site.
Om op de hoogte te blijven van alle jeugdactiviteiten kunt u ook terecht op deze site.


E-mailen
Instagram