Over mij

Mijn naam is Tom Jepkes. Al van jongs af aan ben ik bezeten van de tennissport. Na jaren lang zelf veel te hebben getraind en daarnaast veel wedstrijden te hebben gespeeld, ben ik op 16 jarige leeftijd begonnen met het geven van trainingen.

Na 7 jaar in Purmerend te hebben gewerkt, was het voor mij duidelijk dat hier mijn passie ligt. Ik begon daarom als ZZP’er les te geven in Ilpendam, Monnickendam en Amsterdam-Noord, waar ik vervolgens met heel veel plezier 15 jaar lang met jong en oud aan de slag ben gegaan.

Naast het lesgeven ben ik in de weekenden altijd druk met het coachen rondom wedstrijden tot op het hoogste (jeugd)niveau. Naast de reguliere competitie, coach ik ook een meiden team in de hoofdklasse t/m 17 en ben ik wekelijks langs de banen bij de Junioren Tour te vinden.

Nu met 22 jaar aan ervaring verder is het de hoogste tijd om mijn eigen tennisschool te beginnen. Ik ben dan ook heel erg blij dat ik deze kans krijg op de vereniging waar ik al lange tijd met veel plezier les geef: TV. Ilpendam.Visie


In mijn visie is het aller belangrijkste dat iedere speler van jong tot oud met zo veel mogelijk plezier naar de training komt en met een lach op de baan staat.

Daarnaast wil ik door het structureel aanleren van de juiste technieken en voetenwerk, iedere speler zijn of haar top laten halen. Of je er nu voor kiest om eenmaal per week te trainen of elke dag, mijn inzet zal nooit minder zijn.

Mijn doel voor de komende jaren is om zoveel mogelijk kinderen en volwassenen met plezier aan het tennissen te krijgen en te houden. Daarnaast zie ik het als een uitdaging om ook de jongere kinderen te laten ervaren dat tennis een hele mooie hoofdsport is en ze te begeleiden rondom de competitiewedstrijden en (ranglijst)toernooien.E-mailen
Instagram